Fotografering vid Kapplasse – från solnedgång till soluppgång

I fredagskväll den 8 juli blev det ett efterlängtat besök vid naturreservatet Kapplasse i Sikhjälma som bjuder på ett fantastiskt klapperstensfält och fina klippor med utsikt mot öppet hav i både solnedgång och soluppgång.

För min del var det första gången jag besökte Kapplasse och jag åkte till platsen strax innan solnedgången (kl. 22:08) och stannade där för att fotografera till solen gick upp igen (kl. 03:35). Med andra ord blev det en hel del fotograferande och det slutade med att jag tömde ett helt batteri, men jag lyckades ändå få med det mesta.

Till nästa gång kommer jag åka dit tidigare, så jag hinner förbereda mer innan solen går ned. Jag tycker dessutom att solnedgången är bättre än soluppgången vid Kapplasse eftersom soluppgången inte störs av några öar eller uddar som ligger i öst.

Dela:
Olle Eriksson

Olle Eriksson

Mitt namn är Olle Eriksson, 26 år, och driver den här bloggen. Här kan du ta del av mitt intresse för fotografering, Apple, webbdesign samt annat intressant från Internet.