Numera finns jag också på Tumblr med en ny blogg om mitt fotograferande. Jag har nämligen känt att jag saknat en plats för att dela med mig av enstaka bilder på ett enklare sätt än min primära blogg. Jag ville att det skulle vara enkelt, både att publicera bilder och hur bilderna presenteras. Tillslut föll mitt val på Tumblr och ett härligt Masonry-tema som gör sig bra till bilder.

Jag har också valt att hålla bloggen på engelska. Det ska bli intressant att se hur det går eftersom jag inte är så van att skriva på engelska, men jag ser det som en utmaning och ett sätt att lära mig skriva på engelska.

Men jag är fortfarande kluven hur jag kommer publicera bilder på min Tumblr i förhållande till denna blogg. Här är tanken att fortsätta dela med mig mitt fotograferande som tidigare, men att jag här skriver längre inlägg med bilder från ett tillfälle i samma inlägg.

Min Tumblr hittar du på olleeriksson.tumblr.com.