Webb

Förutom mitt intresse för fotografering driver jag även ett antal webbsajter, en av dem är iPhoneGuiden.se som jag driver sedan 2009. Nedan ser du alla webbsajter jag driver för närvarande.

IPHONEGUIDEN.SE

iphoneguidense-apple

iPhoneGuiden.se är en nischad blogg om Apples fantastiska produkter iPhone, iPad och iPod touch. Jag startade sajten 2009 tillsammans med Herbert Striem. I dag är vi åtta personer som arbetar med iPhoneGuiden.se på olika sätt.

[blockquote]iPhoneGuiden.se är sidan för dig som lever och andas Apple. Portalen ger dig allt från nyheter, rykten, spekulationer samt guider och erbjuder såväl nybörjare som erfarna användare en öppen och trevlig miljö.[/blockquote]

Sajten använder sig av WordPress, bbPress och ett par tillägg. Designen är skapad av Alexander Almström, www.alexanderalmstrom.com

[button color=”normal” size=”regular” url=”http://iphoneguiden.se” title=””]Gå till iPhoneGuiden.se[/button]

JailbreakaiPhone.se

JailbreakaiPhone.se är en systersajt till iPhoneGuiden.se som startades för att hjälpa vår kära läsare som vill jailbreaka sina iPrylar. På JailbreakaiPhone.se ser du väldigt enkelt vilka enheter och iOS-versioner som går att jailbreaka i dagsläget samt att vi ger dig tips och information om jailbreak.

Oenfoto.se

Oenfoto.se är min personliga portfoliosajt för fotograferingen som även var min första sajt. Designen har dock ändrats ett flertal gånger sedan dess och just nu kör jag ett tema från Themeforest.net.

Olleeriksson.me