Ny design

Ny design här på OenFoto.se - igen! Förhoppningsvis stannar den längre än förra.

Läs mer


Ute på en promenad

Min systers lilla dotter ute på en promenad på Midsommardagen. Klara, färdiga, gå!

Läs mer


HDR: Alderholmen i Gävle

I går var jag ut med kameran i Gävle för att fotografera panorama, men tog även några bilder för HDR. Såhär blev resultatet.

Läs mer


Tilde

En bild på min systers barn när de var och hälsade på oss för några veckor sedan. Till denna bild använde jag EF 50mm f/1.4 USM och en bländare på f/2.0 samt en extern blixt som jag höll i vänstra…

Läs mer


iPhone 4 med Glasklart HD

Här kommer en bild på min iPhone 4 med temat Glasklart HD från Max Rudberg. Ett riktigt snyggt tema som även finns till iPad. För att kunna använda det krävs det att din enhet är jailbreakad.

Läs mer


De första vårbilderna 2011

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, så vad passar inte bättre än med några bilder från våren som äntligen har kommit.

Läs mer


iPad och Twelve South Compass

Förra veckan testade jag och recenserade ett nytt ställ för iPad, Twelve South Compass, och jag tänkte passa på att visa den trevliga produkten. Testet kan ni läsa på iPhoneGuiden.se.

Läs mer


Det blev en iPad tillslut

Att jag någon gång skulle köpa mig en iPad var redan klart, men kanske inte redan nu då behovet av denna vackra pryl inte är jättestort. Jag kände dock att jag bara inte kan missa ett tillfälle att…

Läs mer