iPhone 4 till Sverige den 30 juli

För ett par dagar sedan kallade Apple in media till en akut presskonferens för att prata om "problemen" med nya iPhone 4. Nu är presskonferensen slut och Steve Jobs har berättat hur läget ligger till, mjukvara eller hårdvara kommer inte fixa problemet helt än i alla fall, men Apple har valt att ge bort skal helt gratis till ALLA som köper iPhone 4.

Apple passade även på att berätta när iPhone 4 släpps i Sverige och de 16 andra länderna, datumet blev den 30 juli.

Vill du läsa mer om denna konferens kan du gå in på iPhoneguiden.se.

Konferensen avslutad – iPhone 4 till Sverige!

Läs mer


Bilder från stugan den 9 juli, 2010

Förra veckan var jag till stugan vid havet i Axmar och kameran var förstås med, det blev några fotografier som jag tänkte dela med mig av.

Havet

Läs mer


A rainy day

Idag stod det spön i backen, som man brukar säga, men jag kunde inte låta bli att gå ut i regnet med min kamera. En påse på kameran och en regnkappa på mig själv, sen var det problemet löst och jag gick ut.

Tyvärr blev inte ljudet perfekt då regndropparna landade en aning för hårt på plastpåsen runt kameran, så jag fick ta ett ljudklipp från datorn.

Läs mer


En mycket härlig vårdag

Idag har det varit riktigt varmt, en riktig vårdag med mycket solsken. Gräset börjar komma fram och några växter klättrar upp, som jag har fotograferat på.

Och det är första gången jag får testa Macro-objektivet riktigt.

Läs mer


Nytt utseende till min portfolio

Nu har jag även uppdaterat designen på min portfolio för fotografier. Även där en mycket enkel och ljus design.

Klicka dig dit och ta en titt.

Läs mer


Kaffe, skorpa och min iPhone

Här är en bild som jag fotograferade i veckan. Jag har tänkt att använda den till min andra blogg, iPhoneguiden.se, men vi har inte riktigt bestämt oss ännu. Vi vet inte om vi ska köra på det gamla eller lägga in den här bilden mellan menyn och innehållet.

Om det blir så att vi använder den lägger jag upp en bild på hela sidan.

Bilden är tagen med Canon EOS 7D och EF 50/1.4 USM.

Läs mer


En bild på syrrans lilla Tilde

I helgen var syster här med sin familj och firade påsk. Som vanligt fastnade Tilde på bild och det blev extra roligt när jag fick testa nya objektivet som jag fick i veckan.

Bilden är tagen med Canon EOS 7D och EF 50/1.4 USM.

Se EXIF-data (Flickr.com)

Läs mer