Mot fjällen och höstens färger

Imorgon bitti bär det av till Funäsdalen för en veckas semester med fjällvandring och fotografering, i förhoppningsvis fina höstfärger. Det var sex år sedan sist och innan dess har jag varit uppe i fjällen nästan varje år sedan jag var liten, så det är minst sagt efterlängtat att få åka upp igen, inte minst med en annan syn på fotografering än vad jag hade för sex år sedan.

Bland annat kommer vi vandra kring Mittåkläppen, Flatruet samt Ekorrdörren som ligger vid Sylarna. Mittåkläppen är en av favoritplatserna som lämpar sig bra för en dagstur där man enkelt tar sig upp på den 1212 meter höga toppen med utsikt över både Helags och Sylarna. Ekorrdörren blir något helt nytt, mest för att se området inför en ev. längre vandring kring Sylarna.

Bilden ovan är tagen nedanför Mittåkläppen år 2008.

Läs mer


16 vackra bakgrundsbilder i temat landskap #3

Dags att förnya bakgrundsbilden på din dator? Här kommer ett ytterligare inlägg med tips på vackra bakgrundsbilder, även denna gång i temat landskap.

Alla bilderna är länkade till nedladdningssidan på Interfacelift.com där det finns mer information om bilden och vem som tagit den.

Klicka på Läs mer för att se alla bakgrundsbilderna.

Read more

Läs mer