Om några dagar har det gått hela fem år sedan jag och Herbert lanserade iPhoneGuiden.se. Bilden ovan visar hur den första versionen av iPhoneGuiden.se såg ut, som vi satt ihop under sommaren 2009.

Under de här åren har jag haft otroligt roligt och lärt mig massor, och då inte bara om Apples produkter. Men det har förstår inte alltid varit en dans på rosor, jag har verkligen lagt ned blod, svett och tårar på iPhoneGuiden. Om jag ska vara ärlig så har jag vid ett tillfälle varit nära att bara trycka på ”stäng av”-knappen, det blev helt enkelt för mycket med skola, iPhoneGuiden och annat jobb under en viss tid, men jag är glad att det inte blev så.

Jag är hur som helst otroligt stolt och glad över hur långt vi har kommit med iPhoneGuiden, idag är iPhoneGuiden en av de större Apple-bloggarna i Sverige med ca 5000 besökare per dag. Jag tror varken jag eller Herbert ens varit i närheten av att drömma om detta. Det bör också tilläggas att utan våra fantastiska medhjälpare hade iPhoneGuiden inte varit lika stort idag, så ett megatack till dig som har varit med och gjort iPhoneGuiden till vad den är idag.

Fortsättningsvis kommer vi på iPhoneGuiden ge alla det senaste inom Apple-världen. Just nu siktar vi mot en händelserik höst, där Apple nu med stor sannolik kommer hålla ett event den 9 september för att presentera nästa generationens iPhone. Många rykten indikerar också på att Apple kan komma håll ett ytterligare event senare i höst för att bland annat lansera nya modeller av iPad och möjligtvis en iWatch.

Nyligen började vi också med något nytt på iPhoneGuiden, något vi kallar för Frågestund med iPhoneGuiden.se, där vi livechattar med läsarna och svarar på frågor. Vi har än så länge haft två frågestunder och efter en bra start planerar vi fortsätta med frågestunderna varannan vecka.