Idag kan jag med stor glädje berätta att jag kommer börja fotografera för en bildbyrå. Kontraktet blev klart i veckan och jag inväntar nu första uppdraget.

Ni kanske har sett tidigare på bloggen att jag fotograferade en Brynäs-match i början på december förra året. Allt resulterade i att jag tog i kontakt med en bildbyrå och några veckor senare blev det klart att jag börjar fotografera för dem. Lite av en dröm som gått i uppfyllelse.

Bildbyrån är inriktad på sport så jag kommer i första hand fotografera Brynäs och Saik i Gävle-området. Senare till sommaren blir det troligtvis Gefle IF.

I och med att jag nu börjar fotografera för bildbyrån bestämde jag mig också för att införskaffa mig ett nytt objektiv. Det som jag har mest nytt av är ett telezoom, så det blev ett Canon EF 70-200/2,8L USM. Tidigare har jag fotograferat med 70-200/4,0, men för att slippa allt för högt iso kommer 2,8 väl till hands.