En av de finesser jag gillar extra mycket med min nya kamera (Canon EOS R) är möjligheten att kunna ladda batteriet med USB-C och därmed kunna ladda med en powerbank. Jag slipper då köpa på mig dyra extrabatterier och vara rädd för att de tar slut på äventyren där jag inte har originalladdaren med mig.

Jag hade dessvärre ingen powerbank sedan tidigare som klarade av att ladda min Canon EOS R, den kräver lite mer än vad de flesta powerbanks kan leverera, 3A och 5V, vilket är 15 watt. Efter lite letande på nätet föll valet på en GP PowerBank Voyage på 10 000 mah. En mycket prisvärd powerbank som jag verkligen kan rekommendera. Med denna kan jag ladda kameran nästan fyra gånger. Jag kan såklart även använda denna till min iPhone och i nödfall min Macbook Pro, även om den kommer laddas långsamt.