Jag har länge velat köpa ett nytt domän, men jag har aldrig kommit på något passande. Tidigare när bloggen låg på olleeriksson.se, handlade bloggen om fotografering, men jag ville inte att den bara skulle vara fotografering, utan en mer neutral blogg där jag kan skriva om allt.

Mitt val blev olleeriksson.se. Ett mycket enkelt domän som är enkelt att komma ihåg om man skulle nämna det för någon. Att använda .me kanske inte är det bästa, jag vill ha .se, men det lär inte hända om jag ska ha olleeriksson. .me är dock ett populärt domän när man har en personlig blogg eller hemsida.

Det kommer inte ske någon större förändring på bloggen, kanske några mindre ändringar i designen och att det kommer postas andra inlägg också.

Oenfoto.se kommer jag endast använda till som en portfolio där jag publicerar mina bästa bilder jag tagit. Jag kommer dock publicera bilder jag fotograferat här på bloggen som tidigare.