Mitt namn är Olle Eriksson och är 28 år gammal. Jag är bosatt i Gävle och arbetar till vardags som byggnadsingenjör, men på övriga timmar spenderar jag mycket tid bakom min kamera. Jag har fotograferat sedan 2006 och brinner för landskapsfotografering. Något av det bästa jag vet är att få vandra med kameran i fjällen eller längs kusten. Jag har också haft en del uppdrag inom bland annat sportfotografering för en bildbyrå, där jag fotograferat SHL och Allsvenskan i fotboll i Gävle-området.

Sedan ett par år tillbaka använder jag också drönare i mitt fotograferande och använder det i vissa uppdrag, men huvudsakligen är det min traditionella systemkamera som används. Drönaren är en DJI Phantom 4 Advanced och systemkamera en Canon EOS 5D Mark III. Mitt favoritobjektiv är Canon EF 24-70/2,8 L II USM som är ett mycket trevligt allroundobjektiv som ger det lilla extra.

Om du är intresserad av att köpa mina bilder eller vill komma i kontakt med mig är du varmt välkommen att kontakta mig på olle.eriksson@me.com.